Friskvård och massage i Norrköping

Massagebehandlingar i Norrköping sedan 2004

MJ Body ’N’ Soul har funnits sedan 2004 i Norrköping och är ett friskvårdsföretag som är inriktat på människors välmående och hälsa. Jag erbjuder behandlingar för kropp och själ med fokus på hela människan. Jag arbetar med akuta krämpor, förebyggande och rehabiliterande mot såväl privatpersoner som företag.

MJ Body ’N’ Soul är medlem i ”Kroppsterapeuterna Yrkesförbund” och ” Wellnet, en friskvårdsportal för bl.a. anställda inom kommunen.

MJ Body ’N’ Soul har godkända examensbevis, certifiering, diplomering, ansvarsförsäkring och innehar F-skattsedel.

Om mig
Jag är en levnadskonstnär och livsnjutare, och tror att hälsa kommer inifrån. Något som vi själva har ansvar för och som vi kan påverka genom att lyssna på kroppen och själen, men som ej kan köpas för pengar. Jag har funnit mitt "call" här i livet att hjälpa människor och det gör mig lycklig...

Min utbildning
Jag är utbildad Massageterapeut och Friskvårdare vid Kroppsterapiskolan på Gran Canaria. Till Naturterapeut har läst vid Naturmedicinska Institutet, NMI. Naturterapeut är en utbildning i kropps-terapeutiska behandlingsformer, diagnosmetoder, kost- och näringsbehandling, en bred utbildning med många olika alternativa terapier, bl.a.; Akupressur, Zonterapi/Reflexologi, Vitamin och Mineralterapi, Bach Blomstermedel, Mat som medicin, Ayurvedisk Medicin, Kropps- och ansiktsdiagnostik, Kinesologi, Örtmedicin och Shiatsu.

Jag har fördjupat mig inom Shiatsu vid Svenska Shiatsuskolan. Vid Uppsalauniversitet läste jag Medicinsk Vetenskap/Basmedicin, för att få en fördjupad insikt om vår komplexa kropp och dess funktioner. Thaimassage har jag studerat i Bangkok 2010 och 2015. Hösten 2014 gick jag en fortbildning i Myofashiell mobilisering på Gran Canaria. Jag har under mina 10-verksamhetsår fortbildat och utbildat mig fortlöpande för att hålla mig uppdaterad och göra bättre behandlingar.

Behandlingar

Svensk klassisk massage

Shiatsu - Japansk massage

Djupgående massage

Myofashiell behandling/massage

Avslappningsmassage

Stresshantering

Reflexologi

Smärtlindring och rehabilitering

Samtal och rådgivning

Kostrådgivnig, mat, vitamin och mineralrekomendationer

Kostrådgivning

Balansering av kropp och själ/Chakrabalansering

Kinesisk massage: Akupressur

Thaimassage

Sittande massage: Klassisk/Kinesisk/Shiatsu och energimassage

Benkorrigering

Koppningsmassage, moxabehandling och omslag

Jag gör en mix av dessa behandlingsmetoder specifikt inriktat på var och en som kommer och vad de behöver hjälp med. Mina olika utbildningar ger mig en stor bredd och jag blandar alla terapier och kunskap efter behov. Jag bearbetar patienten/klienten med mina händer, för att direkt påverka en kroppsdel eller för att genom denne påverka andra tillstånd och organ. Under behandlingen reagerar kroppen och själen på flera plan. Man kan säga att du får den behandling som just du behöver. Så jag skiljer endast på behandling på bänk eller på madrass på golvet. För gravida eller de som har svårt att ligga på golv eller bänk finns ett sittande alternativ.