Friskvård och massage i Norrköping

Läk kroppen och bli frisk

Människokroppen är så komplex och består av mer än bara ben och muskler. Människan bör betraktas i ett helhetsperspektiv, där alla aspekter bör tas till beaktning, när vi talar om hälsa, så som sätt att leva, födointag o.s.v. Allt vi gör, tänker eller äter påverkar kroppen. Mina behandlingar går ut på att balansera människan fysiskt, psykiskt och näringsmässigt!

Krämpor är kroppens sätt att förmedla att någonting ej står rätt till. Mitt tänk utgår mycket från traditionell österländs medicin, det är gamla och välbeprövade metoder som funnits så länge som vi har gått här på jorden. En strävan efter att skapa harmoni och balans i kropp och själ. Människan befinner sig ej i harmoni om energin i kroppen ej flödar fritt. Stress, ångest och oro blockerar flödet och ger muskulära spänningar, depressioner och sömnlöshet.

Första behandlingen tar alltid ca 1,5-h, då jag ser hela människan i ett helhetsperspektiv, en enkel diagnos utförs m.h.a. bl.a. Anamnes, Kroppshållning, röst, ansikte, tunga, rygg, fötter och hara.

Behandlingens syfte är att förbättra hälsan och det allmänna välbefinnandet.

Behandlingar

Svensk klassisk massage

Shiatsu - Japansk massage

Djupgående massage

Myofashiell behandling/massage

Avslappningsmassage

Stresshantering

Reflexologi

Smärtlindring och rehabilitering

Samtal och rådgivning

Kostrådgivnig, mat, vitamin och mineralrekomendationer

Kostrådgivning

Balansering av kropp och själ/Chakrabalansering

Kinesisk massage: Akupressur

Thaimassage

Sittande massage: Klassisk/Kinesisk/Shiatsu och energimassage

Benkorrigering

Koppningsmassage, moxabehandling och omslag

Jag gör en mix av dessa behandlingsmetoder specifikt inriktat på var och en som kommer och vad de behöver hjälp med. Mina olika utbildningar ger mig en stor bredd och jag blandar alla terapier och kunskap efter behov. Jag bearbetar patienten/klienten med mina händer, för att direkt påverka en kroppsdel eller för att genom denne påverka andra tillstånd och organ. Under behandlingen reagerar kroppen och själen på flera plan. Man kan säga att du får den behandling som just du behöver. Så jag skiljer endast på behandling på bänk eller på madrass på golvet. För gravida eller de som har svårt att ligga på golv eller bänk finns ett sittande alternativ.