Friskvård och massage i Norrköping

Friskvård och företagsmassage

Min vision är att hjälpa till att hålla personalen frisk, bygga ett bra skyddsnät mot ohälsa; d.v.s. Förebygga, behandla och rehabilitera belastningsskador i rörelseapparaten.

Massagebehandling i kombination med kostråd, ergonomi, och andra friskvårdstips, passar alla och är en lönsam investering rent företagsekonomiskt, då människan faktiskt är företagets viktigaste resurs. Vi lever i en värld som går allt fortare och stressen är på vissa arbetsplatser en del av vardagen. Därför anlitar alltfler företag terapeuter såväl i förebyggande som i rehabiliterande syfte, för att minska sjukskrivningarna, öka välbefinnandet och hälsan hos personalen. En frisk och glad personal jobbar ju faktiskt både bättre och effektivare. Företagsfriskvård är enkelt och kostnadseffektivt. Vid undersökningar som gjorts vid Växjö Universitet har man konstaterat att varje satsad friskvårdskrona ger en besparing på minst fem kronor i minskade sjuktal inom tre år.

Jag kommer till Ert företag, arbetsplats, med en hopfällbar bänk och annan utrustning för att öka tillgängligheten och minska tidsförlusten, jag har även en lokal på Abel Beckersgata 7, som det går bra att skicka personalen till, allt efter Era önskemål… Vi skräddarsyr tillsammans en lösning som passar just Er personal och arbetsplats på bästa sätt.

Jag har patient och ansvarsförsäkring, och lämnar gärna offert.

Tack vare en ny lagstiftning som började gälla 1 jan. 2004, som innebär att Ni som arbetsgivare nu kan erbjuda, manuella terapier som friskvård, gör att vi alla kan börja tänka i ett mer hälsosamt perspektiv!

Det nya är att hela kostnaden är avdragsgill för Er som företagare och att den heller inte ska förmånsbeskattas av den som får behandlingen. Hela kostnaden för behandlingen kan dras av som vilken annan kostnad som helst, som ett företag har.

Behandlingar

Svensk klassisk massage

Shiatsu - Japansk massage

Djupgående massage

Myofashiell behandling/massage

Avslappningsmassage

Stresshantering

Reflexologi

Smärtlindring och rehabilitering

Samtal och rådgivning

Kostrådgivnig, mat, vitamin och mineralrekomendationer

Kostrådgivning

Balansering av kropp och själ/Chakrabalansering

Kinesisk massage: Akupressur

Thaimassage

Sittande massage: Klassisk/Kinesisk/Shiatsu och energimassage

Benkorrigering

Koppningsmassage, moxabehandling och omslag

Jag gör en mix av dessa behandlingsmetoder specifikt inriktat på var och en som kommer och vad de behöver hjälp med. Mina olika utbildningar ger mig en stor bredd och jag blandar alla terapier och kunskap efter behov. Jag bearbetar patienten/klienten med mina händer, för att direkt påverka en kroppsdel eller för att genom denne påverka andra tillstånd och organ. Under behandlingen reagerar kroppen och själen på flera plan. Man kan säga att du får den behandling som just du behöver. Så jag skiljer endast på behandling på bänk eller på madrass på golvet. För gravida eller de som har svårt att ligga på golv eller bänk finns ett sittande alternativ.